Een kilometerdeclaratie toevoegen

Wil je kilometers declareren? Kies bij het toevoegen van een nieuwe declaratie voor kilometerdeclaratie.

Geef de rit een omschrijving, en kies het tarief en klik vervolgens aan de rechterkant van het scherm om het vertrek- en aankomstadres in te stellen.

Op basis van Google Maps wordt de route tussen de adressen uitgerekend.

Ben je omgereden? Voeg dan een extra locatie toe, betreft het een retourrit? Vink dan eenvoudig retour aan.

Kies terug, om te naar het voorgaande scherm terug te keren. Het aantal kilometers is nu ingevuld en je kunt de declaratie opslaan.

Via de apps

Wil je een kilometerdeclaratie toevoegen? Kies in de app voor kilometers, geef de declaratie een passende omschrijving en kies daarna voor “afstand”. Je kunt nu de adressen van jouw route toevoegen, waarna het aantal gereden kilometers wordt uitgerekend.

Tip

Rijd je vaak dezelfde route? Selecteer in een keer meerdere datums zodat je niet steeds dezelfde declaratie opnieuw hoeft aan te makenk

Maak je een rit langs meerdere adressen? Kies dan voor toevoegen en vul de adressen op je route in. Indien je dezelfde weg terug neemt kun je retour aanvinken.