Koppelen met Exact Online

Ga in Declaree naar Beheer> Account > Verbindingen en kies voor Exact Online.

Kies het juiste app center (Exact Online (NL) voor Nederland en klik op verbinden. Log dan in met je Exact Online inloggegevens.
Er wordt vervolgens een wizard ingestart om de koppeling te voltooien.

Zakelijke uitgaven splitsen?

Selecter Zakelijke uitgaven splitsen als je gebruik wil maken van Declaree om zakelijk betaalde uitgaven vast te leggen en deze bij export als aparte boekingen naar Exact te sturen

De volgende dingen zijn van belang:

1. Medewerkers zijn voorzien van een crediteurnummer en hun relatie in Exact is aangemaakt als leverancier.
  2. De categorieën in Declaree zijn voorzien van het bijbehorende grootboekrekeningnummer.
  3. De btw-codes komen overeen (let op, kies altijd voor het Exclusief tarief).
  4. Indien je gebruik maakt van kostenplaatsen kun je ook die codes toevoegen.

Na voltooien van de wizard kun je rapporten exporteren naar Exact Online.

Selecteer hiervoor goedgekeurde rapporten die je wilt exporteren en klik dan bovbenaan het scherm op exporteren en kies voor Exact Online.

Mocht je op een later moment wijzigingen willen aanbrengen in bijvoorbeeld de categorieën kan dat gewoon via Declaree en hoef je niet opnieuw de wizard te doorlopen.