Koppelen met Twinfield

Ga naar Beheer> Account > Verbindingen en kies voor Twinfield. Log hier in met je Twinfield inloggegevens.

Zakelijke uitgaven splitsen

Kies voor Zakelijke uitgaven splitsen als je de reeds zakelijk betaalde declaraties als losse boekingen wilt exporteren en hier een andere crediteur voor wilt gebruiken

Referentie in "Vrij tekstveld 1"

Gebruik Vrij Tekstveld 1 om een referentie naar de bewijslast toe mee te sturen. Om de link in Twinfield weer te geven stel je de volgende URL in op het dagboek: https://app.declaree.com/declaree/reports/$FreeText1$/pdf

Als de verbinding is gemaakt is het belangrijk dat:

1. Je de gebruikers in Declaree hebt voorzien van een crediteurnummer
2. dat de categorieën zijn voorzien van het bijbehorende grootboekrekeningnummer

3.dat de btw-codes kloppen (standaard IH (21%) IL (6%) IN (0%/geen)

4. Indien je gebruik maakt van kostenplaatsen kun je ook die codes toevoegen.

Na voltooien van de wizard kun je rapporten exporteren naar Twinfield.

Selecteer hiervoor goedgekeurde rapporten die je wilt exporteren en klik dan bovenaan het scherm op exporteren en kies voor Twinfield.