Gebruikers toevoegen

Ga naar het Beheer-menu en klik op gebruikers. Je ziet nu alle gebruikers in jouw Declaree omgeving.

Om nieuwe gebruikers toe te voegen kun je gebruikmaken van de Excel upload mogelijkheid of je kunt klikken op 'toevoegen'.

Meerdere gebruikers toevoegen

Als je veel gebruikers in één keer wilt toevoegen kun je kiezen voor Downloaden om het huidige gebruikersbestand te downloaden. Wanneer je deze bewerkt en de nieuwe gebruikers toevoegt kun je deze weer uploaden en staan alle gebruikers er in één keer in.

De belangrijkste gegevens zijn de voornaam, achternaam en het e-mailadres. Deze gegevens zijn benodigd om een gebruiker aan te kunnen maken.

Gebruikers uitnodigen

Na het aanmaken van de gebruikers wil je natuurlijk ook dat ze kunnen inloggen. Het uitroepteken wat naast de nieuwe gebruikers staat betekent dat ze nog geen uitnodiging hebben gehad en dus nog niet kunnen inloggen.

Om ze te kunnen uitnodigen selecteer je de gebruikers die je een activeringsemail wilt sturen en klik je bovenaan op 'uitnodigen'. Nu verdwijnen ook de waarschuwingen achter de gebruikers.