Groepen instellen

Sommige groepen gebruikers kunnen andere soorten kosten declareren dan anderen.

Om een nieuwe groep aan te maken ga je naar Beheer> Geavanceerd > groepen

Kies voor toevoegen om een nieuwe groep aan te maken.

Rollen

Wanneer je een groep een rol toewijst krijgt iedereen in die groep die rechten.

Gebruikers aan een groep toevoegen

Om een gebruiker aan een groep toe te voegen ga je naar Beheer>gebruikers. Klik vervolgens de gebruiker aan die je in de groep wil toevoegen en ga naar de tab permissies. Kies bij groepen de groep waarbij de gebruiker hoort.

Info

Je kunt ook de gebruikers (Excel) upload gebruiken om groepen toe te wijzen. Let op dat je meerdere groepen per medewerker scheidt met een puntkomma

Wanneer je groepen hebt aangemaakt en er zitten gebruikers in een groep kun je bepaalde categorieën of kostenplaatsen beschikbaar maken voor een bepaalde groep. Dit doe je door de categorie of kostenplaats te bewerken en te kiezen voor 'alleen voor bepaalde groepen'.