Groepen instellen

Sommige groepen gebruikers kunnen andere soorten kosten declareren dan anderen.

Om een nieuwe groep aan te maken dien je naar Beheer > Geavanceerd > Groepen te gaan.

Vervolgens kun je kiezen voor 'Toevoegen' om een nieuwe groep aan te maken.

Rollen

Wanneer je een groep een rol toewijst krijgt iedereen in die groep die rechten.

Gebruikers aan een groep toevoegen

Om een gebruiker aan een groep toe te voegen dien je naar Beheer > Gebruikers te gaan. Vervolgens kun je de gebruiker selecteren die je aan de groep wilt toevoegen. Hierna kun je klikken op 'Permissies' en bij groepen de groep waarbij de gebruiker hoort toevoegen.

Info

Je kunt de gebruikers (Excel) upload ook gebruiken om groepen toe te wijzen. Let op dat je meerdere groepen per medewerker scheidt met een puntkomma.

Wanneer je groepen hebt aangemaakt en er zitten gebruikers in een groep, dan kun je bepaalde categorieën of kostenplaatsen beschikbaar maken voor een bepaalde groep. Dit doe je door de categorie of kostenplaats te bewerken en te kiezen voor 'Alleen voor bepaalde groepen'.