Declaraties exporteren

Aan het eind van een declaratieperiode wil je de declaraties verwerken. Stel eerst de gewenste koppeling in (zie ook de sectie Exporteren) of maak een passend exportformaat.

Uiteraard wil je alleen de goedgekeurde rapporten exporteren. Om een selectie te kunnen maken gebruik je het zoekfilter.

Kies in het derde veld voor Status:goedgekeurd om alleen goedgekeurde rapporten weer te geven.

Vervolgens selecteer je alle rapporten en kies je bovenaan de pagina voor exporteren. Kies de wijze van export (alleen de ingestelde koppelingen zijn zichtbaar).

Als de export geslaagd is kun je alle rapporten de status verwerkt toewijzen zodat het voor iedereen duidelijk is dat de declaraties verwerkt zijn. Dit kun je snel doen door dezelfde selectie te maken en in plaats van exporteren, op het boekje (links naast exporteren) te klikken.