Een gebruiker imiteren

Het kan handig zijn om de applicatie door de ogen van een andere gebruiker te bekijken. Hiervoor bestaat de functie 'Imiteren'.

Als beheerder van jouw Declaree administratie kun je gebruikers imiteren om bijvoorbeeld rapporten voor hen aan te maken.

Je kunt dit doen door in het gebruikersoverzicht via Beheer > Gebruikers op het vierkantje met de drie streepjes  te klikken. Er opent zich nu een menu. Je kunt vervolgens kiezen voor imiteren.

Je bent nu ingelogd als deze gebruiker. Je kan nu rapporten voor deze gebruiker aanmaken, of een vergeten bonnetje toevoegen.

Ben je klaar met de werkzaamheden en wil je weer onder je eigen account werken? Dan kun je rechtsboven op het profiel klikken en voor afmelden kiezen. Je bent nu weer onder je eigen beheerdersaccount ingelogd.