Een gebruiker imiteren

Het kan handig zijn om de applicatie door de ogen van een andere gebruiker te bekijken. Hiervoor is de functie 'imiteren'.

Als beheerder van jouw Declaree administratie kun je gebruikers imiteren om bijvoorbeeld rapporten voor hen aan te maken.

Je kunt dit doen door in het gebruikersoverzicht (Beheer> gebruikers) op het vierkantje met de drie streepjes  te klikken.

Er opent zich nu een menu. Kies voor imiteren.

Je bent nu ingelogd als deze gebruiker. Je kan nu rapporten voor deze gebruiker aanmaken, of een vergeten bonnetje toevoegen.

Ben je klaar met de werkzaamheden en wil je weer onder je eigen account werken? Klik dan rechtsboven op het profiel en kies voor afmelden. Je bent nu weer onder je eigen beheerdersaccount ingelogd.