Declaraties toevoegen

Declaraties toevoegen kan op verschillende manieren. Je kunt gebruikmaken van de smartphone apps (te vinden in de appstores) en van de website.

Via de smartphone

Open de app op je smartphone en tik op het plusje. Je krijgt nu meerdere opties. Afhankelijk van de instellingen van jouw organisatie kun je hier kiezen voor het maken van een foto, kiezen van een bestaande foto of kan je een kilometerdeclaratie of vaste vergoeding invoeren.

Vul alle velden in en klik op opslaan. Je declaratie staat nu in je declaratie overzicht.

Via de website

Ga naar 'Declaraties'  in het linkermenu en kies voor 'Declaratie toevoegen'.

Kies het type declaratie dat je wilt toevoegen en vul de velden in.

Klik daarna op opslaan. De declaratie staat nu in je declaratie overzicht.