Declaraties toevoegen

Declaraties toevoegen kan op verschillende manieren. Je kunt gebruik maken van de smartphone apps (te vinden in de appstores) en van de website.

Via de smartphone app

Je dient hiervoor de app op je smartphone te openen en op het plusje te klikken. Je krijgt nu meerdere opties. Afhankelijk van de instellingen gekozen door jouw organisatie kun je hier kiezen voor het maken van een foto, kiezen van een bestaande foto of kan je een kilometerdeclaratie of vaste vergoeding invoeren.

Je dient alle velden in te vullen en vervolgens te klikken op opslaan. Je declaratie staat nu in je declaratie overzicht.

Via de website

Via e-mail

Facturen die je via e-mail ontvangt hoef je niet eerst op te slaan om deze in Declaree toe te voegen. Deze kun je op simpele wijze forwarden naar de applicatie. Je kunt hiervoor het e-mailadres inbox@declaree.com gebruiken. De inhoud en/of bijlage van de e-mail wordt dan toegevoegd als bewijslast bij een nieuwe declaratie. Het onderwerp van de e-mail wordt gebruikt als omschrijving.