Een rapport indienen

Wanneer je alle declaraties hebt verzameld in een rapport kun je deze indienen, zodat de ingestelde manager de declaraties kan goedkeuren en de declaraties verwerkt kunnen worden.

Ga naar het betreffende rapport en klik deze aan om het te openen. Kies vervolgens voor indienen.

In de apps kun je je rapport indienen door op het uploadicoon te tikken.

Screenshot Android app, upload icoon rechtsboven

Screenshot iPhone app, upload icoon rechtsonder

Wanneer je op indienen klikt krijg je een scherm te zien. Je ziet het e-mailadres staan van de voor jou ingestelde manager. Ook kun je een bericht typen, dit krijgt de manager te zien in de automatisch verzonden notificatiemail en is altijd terug te zien in de rapportgeschiedenis.

Kies verzenden om het rapport in te dienen. Het rapport krijgt vervolgens de status 'ingediend' en je kunt er geen declaratie meer aan toevoegen.