Verwijderde declaraties terughalen

Het kan voorkomen dat je per ongeluk een declaratie hebt verwijderd, terwijl dit niet de bedoeling was.

Deze declaraties worden niet meteen definitief verwijderd, maar worden bewaard in een prullenbak.

Om de declaratie terug te zetten ga je in de webapplicatie naar het scherm 'Declaraties'.

Klik rechtsboven het zoekfilter open en ga selecteer in het veld onder de van en t/m velden 'verwijderd' en klik op zoek.

Je krijgt nu alle verwijderde declaraties te zien. Om ze terug te zetten selecteer je de declaraties en kies je bovenaan voor het pijltje.

Wil je iets definitief verwijderen? klik dan op de rode prullenbak. Let op: deze actie kan niet meer ongedaan gemaakt worden.